clickskolen1.jpg

Bliv undervist i online markedsføring – når du har tid

Det er din chance for at blive undervist i online markedsføring på dine helt egne præmisser. Du kan selv bestemme når du vil lære, og du kan selv være med til at påvirke indholdet. Lyder det for godt til at være sandt? Lad mig forklare.

ClickSkolen foregår kun online

Hele konceptet bag ClickSkolen er, at du skal tilegne dig helt grundlæggende færdigheder i online markedsføring. Og du kan gøre det, når du har tid. Alt materialet ligger online og ligger klar til dig, når du har tid til det. Du kan gøre det om morgenen som det første når du møder ind på arbejde, eller om aftenen når børnene er puttet.

Alle eksamensopgaver ligger online, og du kan tage dem, når du mener at være rustet nok til det. Selve afleveringen af eksamensopgaverne sker også online.

Du skal altså bare have en computer med internetforbindelse og så er du i gang med at lære.

Påvirk materialet med dine spørgsmål

Der ligger en række grundmoduler, såsom forretningsforståelse, søgemaskineoptimering, Google Analytics (webanalyse), Google Adwords, Website konstruktion, Ehandel optimering og der kommer løbende flere moduler til.

Der vil altid være ekstra viden du føler du har behov for – og der kan du stille spørgsmål til brevkassen, hvor der så bliver lavet materiale ud fra dine spørgsmål.

En gang om måneden er der et live webinar, hvor du kan deltage og stille dine spørgsmål. En hel time i selskab med Brian Brandt, som holder et oplæg, og efterfølgende tager imod spørgsmål.

Det er altså din mulighed for at påvirke det løbende indhold på ClickSkolen.

Et medlemskab

ClickSkolen fungerer som et løbende medlemskab, hvor du betaler en månedlig ydelse.

Det du får for pengene er adgang til ALT materialet – det vil sige over 15 timers videomateriale, brevkassen, live webinars (de optages og ligges online efterfølgende), eksamensopgaver og masser af gode tilbud.

Der ligger fx et 3 timers SEO foredrag jeg har optaget – et SEO foredrag der kostede 795 kr at deltage i. Allerede der har du tjent de første 2 måneder hjem. Du kan købe mine bøger Webshop Hvordan og Jysk eMarketing med 50% rabat og du finder flere rabatter bag medlemskabet.

Jeg kan kun anbefale, at du hopper ind og bliver medlem af ClickSkolen – der ligger rigtig meget viden gemt til dig derinde.

Gå til ClickSkolen nu

Brian Brandt

Brian Brandt er nørden med den brede viden indenfor online markedsføring og ehandel. Kontakt ham allerede i dag og få lagt din online marketing strategi eller startet / optimeret din webshop. Mail: brian@clickstarter.dk Mobi: +45 27 11 28 48

Add your comment