clickcast-logo.jpg

ClickCast – et nyt podcast om online markedsføring

Det er med stor fornøjelse at jeg kan fortælle om ClickCast. Et nyt dansk podcast om online markedsføring.

ClickCasts målsætning er at være stedet hvor du lytter til nyheder om online markedsføring. I første omgang vil vi optage hver anden uge, men hvis det bliver en succes og efterhånden som vi bliver mere rutineret, er målet at udgive et show hver uge.

Vi vil forsøge os frem med forskellige måder at levere showet på – i første omgang bliver det en dialog mellem undertegnede, Brian Brandt og Henrik Fosgerau. Vi vil tage forskellige aktuelle nyheder op.

Senere vil vi gerne modtage lytter-spørgsmål, interviewe interessante personer og tage forskellige emner op.

Følg med i første omgang via RSS feed for kategorien ClickCast

Du kan finde ClickCast itunes feed her

 

 

 

Brian Brandt

Brian Brandt er nørden med den brede viden indenfor online markedsføring og ehandel. Kontakt ham allerede i dag og få lagt din online marketing strategi eller startet / optimeret din webshop. Mail: brian@clickstarter.dk Mobi: +45 27 11 28 48

3 comments

Lars - 25/08/2011

Det glæder jeg mig rigtig meget til at lytte med på, hvornår er vi i luften tror du?

Clickstarter - 25/08/2011

Hej Lars.

Der kom lige lidt tekniske udfordringer på lydsiden – når vi har fået det rigtige udstyr, så vi får en god kvalitet, så går vi i luften. Uden at lægge hovedet på bloggen, så satser jeg på i næste uge.

Daniel Laursen - 31/08/2011

Hej Brian
Ser frem til endnu en dansk podcast, glæder mig til at høre dit take på det. Hvis du finder det rigtige lyd setup må du gerne løfte sløret for en podcaster kollega.


Comments are closed.