Episode 06 – Interview om Kondomaten og WordCamp

4

ClickCast er stadig i en slags beta for mig, og jeg eksperimenterer stadig med formen på podcastet. Denne gang har jeg leget med ideen om at have flere interviews om forskellige aktuelle nyheder.

Det er den form jeg synes er mest spændende, og jeg håber du har det på samme måde. Kom meget gerne med kommentarer herunder til om du også synes det er vejen frem. Perspektivering: Det at jeg har siddet og snakket alene de sidste par episoder har nok været lidt for monotomt.

Morten Vadskær fra Kondomaten

Morten lavede et fedt PR stunt i sidste uge, hvor han gav et tilbud til Nicolai Wammen på grund af hans formodede sidespring. Hør om hele den historie i ClickCast.

Find Kondomaten her, og de sælger kondomer

Mark Thomas Gazel fra WordCamp

WordCamp er et 2 dages arrangement i weekenden, hvor du kan komme og høre foredrag om forskellige muligheder med WordPress CMS. Mark fortæller hvad der snakkes om og at tilmeldingen er åben frem til kl. 23.59 i aften (fredag d. 11. nov).

Tilmeld dig WordCamp her - Du kan også læse om programmet derinde.

God fornøjelse med dette afsnit af ClickCast podcastet.

Varighed: 25 minutter

4 Comments

 1. Casper Blom siger:

  Spændende at høre dit interview med Vadskæren. Det er fandme sejt gået!
  Har i hvert fald inspireret mig en del!

  Jeg finder på noget genialt med golfbolde, bare vent ;-)

  Og hvis Tiger Woods eller lignende laver en bommert, så laver vi en kombi, hr. Vadskær. Kondomer og bolde til Woods for en spotpris!

  • Lars Skou siger:

   Fint podcast :-)
   Jeg vil da også yde noget og skynder mig med endnu en idé: Golfbolde indeni et kondom!! og vupti, tilbud til de autonome! ;-)

 2. [...] SEO og PR hænger for mig tæt sammen. Sker der noget i markedet eller i pressen, som vi kan spinne en god historie over, så er det afsted med pressemeddelelsen på presswire etc., ud på Twitter, ud på Facebook og hvor der ellers giver mening. En god historie er gerne en med noget humor i, som Kondomatens stunt om Nicolai Wammen. [...]

 3. Jonas Hansen siger:

  Super godt podcast. Plus super godt fundet på med Nicolai Wammen. Det er alt for sjovt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>