Højmark Rejser

Højmark Rejser

I tæt samarbejde med marketing afdelingen hos Højmark Rejser, vedligeholder, udvider og optimerer vi på alt deres Google Adwords. Vi har været inde over enkelte søgemaskineoptimeringsprojekter. I samarbejde med Ørskov Gruppen har vi været med til at redesigne og skabe deres salgsplatform og website. Danmarks største skirejse bureau. Vi tager os af alt deres Google Adwords. Resultatet har været en positiv ROI på alle deres kampagner siden 2011, og en øgning af deres omsætning fra sæson til sæson.

 • Google Adwords
 • Søgemaskineoptimering
http://www.hojmark.dk

Related Work

 • JobMatchProfile

  JobMatchProfile

  JobMatchProfile er et innovativt online rekrutteringsværktøj der screener ansøgerne inden de får indsendt deres ansøgning. Vi står for hele deres online tilstedeværelse, både i Danmark og internationalt. Det er hele deres Google Adwords, annonceringer, affiliate og sparring omkring søgemaskineoptimering.
 • Buksetrolden

  Buksetrolden

  En stor børnetøjsshop på nettet, der fører nogle af de mest populære danske brands. Vi er deres faste sparringspartner på ehandel, søgemaskineoptimering og styrer deres Google Adwords.
 • apotekeren.dk

  apotekeren.dk

  Danmarks største apoteker-kæde har webshoppen apotekeren.dk. Vi varetager alt deres online markedsføring, med stor fokus på alt deres Google Adwords og søgemaskineoptimering. Shoppen vækster hver eneste måned og har gjort det lige siden starten i 2012.