JobMatchProfile

JobMatchProfile er et innovativt online rekrutteringsværktøj der screener ansøgerne inden de får indsendt deres ansøgning. Vi står for hele deres online tilstedeværelse, både i Danmark og internationalt. Det er hele deres Google Adwords, annonceringer, affiliate og sparring omkring søgemaskineoptimering.

JobMatchProfile

Job Match Profile er et innovativt online rekrutteringsværktøj der screener ansøgerne inden de får indsendt deres ansøgning. Vi står for hele deres online tilstedeværelse, både i Danmark og internationalt.

http://jobmatchprofile.com/da/

Related Work

 • Buksetrolden

  Buksetrolden

  En stor børnetøjsshop på nettet, der fører nogle af de mest populære danske brands. Vi er deres faste sparringspartner på ehandel, søgemaskineoptimering og styrer deres Google Adwords.
 • apotekeren.dk

  apotekeren.dk

  Danmarks største apoteker-kæde har webshoppen apotekeren.dk. Vi varetager alt deres online markedsføring, med stor fokus på alt deres Google Adwords og søgemaskineoptimering. Shoppen vækster hver eneste måned og har gjort det lige siden starten i 2012.
 • StarVVS

  StarVVS

  Vi har stået for at optimere hele StarVVS Adwords konto. Vi overtog en meget stor Adwords konto der brugte for flere hundredetusinder af kroner, men gav intet overskud. På få måneder fik vi vendt den negative kurve, og skaber nu et kæmpe overskud hver måned.