Foredrag og kurser vi tilbyder lige nu

SEO kursus

Denne workshop er et 6 timers intensivt søgemaskineoptimering for begyndere og webshop ejere. Du går fra foredraget rød om ørene og skrivekrampe i fingrene over alle de guldkorn du får serveret.

Læs mere om SEO kurset her

Google Adwords kursus

Vi har et utraditionelt Google Adwords kursus, hvor du ikke bare lærer at bruge Google Adwords, men du får også en komplet kørende Adwords kampagne med hjem. Det er med max 4 deltagere, så det er meget intensivt og direkte brugbart for dig.

Læs mere om Google Adwords kursus

Online Strategi Workshop

Du kan komme med til en hel dag, der står kun i din virksomheds online strategis tegn. Du kommer i selskab med Clickstarter og en anden specialist, der udvælges baseret på din virksomhed. Hele dagen bruges på at udvikle en strategi, der kan eksekveres efterfølgende, og du går fra workshoppen, med en tilrettelagt plan.

Læs om Online strategi workshop

WordPress kurser

Vi udbyder også WordPress kurser i København og Århus. Vi har 10 års erfaring med WordPress, og undervist i WordPress siden 2007. Det er ham der tager dig igennem WordPress. Det er både begynder kurser og avancerede WordPress kurser, samt en række små foredrag i for eksempel søgemaskineoptimering og brug af WordPress som webshop.

Du kan finde alle kursus datoer ovre på WP-kursus.dk