ClickStart din online markedsføring med en workshop

  • Kunne du tænke dig et professionelt indblik i online marketing for din virksomhed ?
  • Kunne du tænke dig en gennemarbejdet køreplan i samarbejde med professionelle og kreative online marketing folk ?

Det vil vi meget gerne hjælpe med at give dig…

På Clickstarters Workshop får du med et team af specialister muligheden for at brainstorme og planlægge din online strategi. Workshoppen vil udvikle din marketing strategi og skabe fundamentet for meromsætning via internettet.

En workshop der har 1 formål – udvikle din forretning og skabe flere sorte tal på bundlinjen. Workshoppen er kun for din forretning og der deltager ikke andre end dig – du har eneret på vores specialistviden en hel dag.

Hvad består en workshop af ?

Workshoppen starter allerede inden vi mødes, da vi får lavet en en række brugertest på din nuværende hjemmeside – brugertests vi skal bruge på workshop dagen. Vi gennemgår også på forhånd dit website, og har anbefalinger med til workshopdagen.

Vi mødes så på vores hyggelige dommergård i Skjern, langt væk fra møder og andre forstyrrende elementer. Der starter vi med at gennemgå din nuværende strategi og koncept.

Optimering af website

Herefter rykker vi ind i online strategien og tager et kig på dit website. Ser en brugertest igennem og bliver helt klart forbavsede over hvordan dit website benyttes af folk. Med de erfaringer rigere tager vi en snak om hvordan dit website kan forbedres til at skabe bedre resultater.

Med en klar køreplan for dit website, rykker vi ind i online marketing strategien.

Online marketing strategi

Vi snakker sammen om hvad du allerede har gjort eller gør. Med udgangspunkt i dine erfaringer og vores erfaringer kigger vi på den bedste online marketing strategi. Vi skaber i fællesskab en køreplan for hvilke marketingkanaler du skal benytte, og hvordan du skal bruge dem.

Når dagen er omme, går du hjem med en køreplan for optimeringer af dit website og en køreplan for din online marketing strategi – 100% klar til at blive effektueret.

En workshop dag koster 14.995 kroner ex moms

Hvad får I egentlig for pengene

  • 7 timers workshop på Dommergården i Skjern
  • En analyse af jeres nuværende indsats
  • Erfaringer og ideer til hvilke marketing kanaler der er vigtige for netop jeres forretning
  • 5 brugertests
  • Køreplan for optimering af website
  • Køreplan for online strategien

Bestil en workshop her

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.