Clickstarter_grafik.png

Clickstarter er gået live

Velkommen til Clickstarters blog – jeg er rigtig glad for at du er kommet forbi. Vi har været i gang med at forberede vores lancering i nogle måneder nu og endelig er resultatet klar. Der er sikkert et par småting der mangler finpudsning, men er der ikke det ved en lancering – har du lanceret for sent.

Nyt – men erfaren

Clickstarter er et nyt online markedsføring bureau – men ikke uden erfaring. Det er undertegnede, Brian Brandt der er direktør i selskabet og i ryggen har jeg hele Ørskov Gruppen, der har en række kompetencer indenfor grafik, web, e-handel, sociale medier og mere. Jeg har i mange år beskæftiget mig med online markedsføring, med specialistvidens på e-handel, søgemaskineoptimering, konverteringsoptimering og blogging.

Jeg har tidligere undervist i online markedsføring strategi på IBC i Kolding, samt kursusdage i usability, søgemaskineoptimering, webanalyse, CMS platforme og sociale medier.

Jeg blogger jævnligt om online markedsføring på min blog.

Vores grundfilosofi

Vi vil hjælpe dig med at skabe flere rigtige besøgende, apotek konvertere dem til kunder og sørge for efterfølgende at optimere og vedligeholde den position.

Det er det vi kalder

Synlighed -> Konvertering -> Optimering

Brian Brandt

Brian Brandt er nørden med den brede viden indenfor online markedsføring og ehandel. Kontakt ham allerede i dag og få lagt din online marketing strategi eller startet / optimeret din webshop. Mail: brian@clickstarter.dk Mobi: +45 27 11 28 48

Related Posts