Clickstarter_grafik.png

Online Strategi Foredrag / Workshop på Århus Universitet

Jeg holdte igår et foredrag og workshop i online strategi hos Studentervæksthus Århus, som er en del af Århus Universitet, og foredraget om online strategi var i forbindelse med et 6 tirsdages projekt de kalder “Iværksætterworkshops”.

Det var super spændende at være med til som foredragsholder – og der var vel dukket en 25 – 30 personer op, så en masse energi og iværksætterånd i blandt.

foredrag om online strategiDe første 60 minutter holdte jeg foredrag med fokus på hvordan man kommer i gang med et website og efterfølgende vælger en markedsføringskanal. Meget lavpraktisk, som jeg er stor tilhænger af at gøre tingene. Det behøver ikke være rocket science – det handler ligeså meget om bare at komme i gang.

Workshop om online strategi

Efterfølgende var der 1 times workshop, hvor iværksætterne i grupper gik igennem de forskellige steps jeg havde lagt op til, og skulle gerne ende ud med en definition farmaciaentrega24 af deres service eller produkt, en målgruppe og en skitse over hvordan deres website skulle struktureres med forskellige nice og need to haves. Til sidst skulle de vælge en kanal til online markedsføring.

Vi tog et af projekterne ud og fik en god snak om hvordan de kunne strukturere deres online strategi. Det blev til en god snak om specielt Facebook markedsføring.

Du kommer til at kunne høre nogle videoklip fra mit foredrag om online strategi på Studentervæksthusets Facebook side.

Hvis du vil booke mig til at komme og holde et foredrag i online strategi, kan du altid kontakte mig på 27 11 28 48.

Herunder kan du se min præsentation fra foredraget. Håber det kan inspirere dig.

Online strategi – Foredrag og Workshop

View more presentations from WPDK.

Clickstarter

Related Posts