JobMatchProfile

JobMatchProfile er et innovativt online rekrutteringsværktøj der screener ansøgerne inden de får indsendt deres ansøgning. Vi står for hele deres online tilstedeværelse, både i Danmark og internationalt. Det er hele deres Google Adwords, annonceringer, affiliate og sparring omkring søgemaskineoptimering.

JobMatchProfile

Job Match Profile er et innovativt online rekrutteringsværktøj der screener ansøgerne inden de får indsendt deres ansøgning. Vi står for hele deres online tilstedeværelse, både i Danmark og internationalt.

http://jobmatchprofile.com/da/

Related Work

 • Nordal

  Nordal

  Vi har fungeret som rådgiver under hele opstartsprocessen af deres webshop for Nordal. Derefter assisteret med at opsætte deres Adwords konto og igangsat indledende søgemaskineoptimering og linkbuilding. Nordal omtaler selv samarbejdet således: 

  Lanceringen af webshoppen nordal.dk gik ud over al forventning, og vi måtte allerede efter en måned skalere op på både pakkeområde, papkasser og alle øvrige markedsføringsmaterialer og se os om efter flere hænder til at løfte opgaverne.

  Det har Brian uden tvivl en stor del af skylden for, da han har fungeret som sparringspartner under hele forløbet op til webshoppen gik i luften. Efter lancering har han opsat hele vores Google Adwords, hvilket har gjort, at vi hurtigt fik ekstremt fine placeringer på Google, og at ordrene væltede ind fra dag 1 - et fantastisk arbejde, som vi har følt, lå i de helt rette hænder hos Brian. Vi bruger stadig Brian som sparringspartner, og sætter stor pris på den vejledning, han giver os.

  Nina Simonsen Indehaver af Nordal Onlinestore www.nordal.dk

 • Buksetrolden

  Buksetrolden

  En stor børnetøjsshop på nettet, der fører nogle af de mest populære danske brands. Vi er deres faste sparringspartner på ehandel, søgemaskineoptimering og styrer deres Google Adwords.
 • apotekeren.dk

  apotekeren.dk

  Danmarks største apoteker-kæde har webshoppen apotekeren.dk. Vi varetager alt deres online markedsføring, med stor fokus på alt deres Google Adwords og søgemaskineoptimering. Shoppen vækster hver eneste måned og har gjort det lige siden starten i 2012.