Avanceret Kursus i Google Adwords

Et effektivt Google Adwords kursus, hvor du får din konto opsat med optimal struktur
og værktøjer til selv at optimere dine kampagner.

 • Du lærer den mest optimale opsætning i Google Adwords
 • Du får opsat din Google Adwords kampagner korrekt
 • Du får optimeret din struktur for nem optimering
 • Du får opsat rapportering, så du selv kan følge op på om du tjener penge på Adwords
 • Du får lært alle de avancerede funktioner som giver den største ROI, herunder fx:
  • Google Shopping
  • Remarketing på display
  • Remarketing for search
  • Video annoncering
  • Google Promotions
  • og meget mere
 • Opfølgende webinar med mulighed for opklarende spørgsmål
Reserver din plads nu

Næste kursusstart:

Kontakt os for at høre nærmere om næste kursus

Kursusted:

Ørskovgruppen
Petersmindevej 10
6900 Skjern

Din underviser, Esben Bock – Adwords ekspert med mange års erfaring og sidder dagligt med fingrene dybt i Google Adwords konti.

søgemaskineoptimering

 

Adwords kursus for virksomheder og webshops

Google Adwords kan med den rigtige opsætning, være vejen til en stor mængde købevillige besøgende – sat forkert op, kan det være penge ned i et dybt sort hul.

Dette Google Adwords kursus er ikke et kursus som alle andre – dette kursus tager udgangspunkt i dit behov. Når du kommer hjem fra kurset, står du med en køreklar Adwords kampagne, og værktøjerne til løbende selv at optimere din kampagne.

Du skal derfor inden start være afklaret med, at du skal i gang med Google Adwords, og have afsat budget til det. Vi baserer din Adwords kampagne på dit behov og budget – så det er fuldt individualiseret, hvad du kommer hjem med af kampagne.

Adwords webinar

Opfølgende webinar

Jeg har afholdt rigtig mange kurser, og ved at din hjerne er fuldstændig fyldt op når dagen er omme. Alt skal lige synke ind, før alle spørgsmålene vælter frem.

Derfor holder jeg et opfølgende webinar en måneds tid senere, hvor vi alle samles over nettet, og du får mulighed for at stille alle dine spørgsmål.

Kan du ikke komme til webinaret?

Bare rolig, du kan sende dine spørgsmål på forhånd og webinaret bliver optaget og lagt tilgængelig for dig efterfølgende.

Hvad får du ud af Adwords kurset ?

Der er fokus på 3 ting på dette Google Adwords kursus

 1. Korrekt struktur af din Adwords kampagne
 2. Hvordan du løbende optimerer din Adwords indsats
 3. Eksperimenteren med de avancerede funktioner

Du kan ikke bare køre løs med opsætning af en Adwords kampagne og så håbe på det bedste. Du skal gå struktureret til værks og sætte det hele optimalt op. Dermed er der mindst mulig behov for optimering efterfølgende. En god struktur kræver forberedelse og erfaring. Vi har erfaringen og hjælper dig med forberedelsen.

Hvorfor nødvendigt med løbende optimering?

Du kan kun nå et vist stykke med struktur og god forberedelse. Det er kun 10% af arbejdsindsatsen. De sidste 90% ligger i den løbende optimering. Det er nødvendigt at overvåge kampagnerne for at:

 • luge ud i dårlig konverterende søgeord
 • udelukke fæle søgeord
 • minimere klikpriser
 • optimere placeringer
 • splitteste annoncetekster
 • have de rigtige landing pages

Der er altså rigtig mange ting, at vedligeholde i en Google Adwords kampagne.

Stil spørgsmål inden kurset

Adwords kursus for webshops

Målgruppen

Du er i målgruppen, hvis du har et website, hvor du ønsker flere besøgende.

Webshop ejere vil også få en stor del ud af det, da det i mange tilfælde er de samme teknikker der gælder for en webshop, som for en hjemmeside.

Du bliver sat i stand til selv at styre din Google Adwords, eller være bedre klædt på, når du skal købe konsulentydelser ude i byen.

Jeg sætter en ære i, at undervise på et niveau, hvor alle kan være med – så der kommer ingen høje akademiske ord ud af min mund. Kun god stabil forståeligt jysk tale.

Hvem er underviseren

Det er undertegnede, Esben Bock, der underviser i Google Adwords. Jeg arbejder dagligt professionelt med Google Adwords i ClickStarter, hvor vi også arbejder med søgemaskineoptimering, PPC, ehandel og konverteringsoptimering.

Jeg har bagagen fuld af erfaringer med at sikre mine kunder optimerede Adwords konti, billige klikpriser, høje konverteringsrater og at de bruger de nyeste funktioner. Jeg har holdt kurser i mange år, og arbejder dagligt med Google Adwords for adskillige kunder, fx Højmark Rejser, Bravo Tours og StarVVS.

Oveni det driver jeg selv flere webshops, som alle bruger Google Adwords med stor succes. Så jeg har selv været møllen igennem, og ved hvad der virker – og mere vigtigt, hvad der ikke virker. Den erfaring deler jeg gladeligt ud af på dette kursus.

Jeg har en stor erfaring med at undervise og holde kursus – og bliver altid rost for min måde at holde kurserne i et sprog hvor alle kan forstå.

Adwords kursus med Brian Brandt
Brian Brandt der holder foredrag for 350 mennesker til Marketing Camp 2014

Anbefalinger fra deltagere

Det er et gennemprøvet Adwords kursus og der har været mange deltagere igennem til at forbedre det. Her er et par af dem som anbefaler kurset.

Anette Jensen – shop.universe.dk

Jeg havde været i gang med Adwords på vores webshop tidligere, men det var en underskudsforretning. Efter at have været på Adwords kursus med Brian, fik jeg startet op forfra, med en bedre struktur og mere relevante søgeord – og nu er der meget positive tal på bundlinjen. Investeringen til Brian’s kursus er tjent hjem hundredevis af gange, og det bedste ved det hele – jeg er selvkørende, så ingen brug for konsulenter mere.

Bjørn Vestergaard – Lightpartner.dk

Tak for et rigtig godt kursus – Jeg fik utroligt meget ud af det. Det gav mig en meget bedre forståelse for hvordan AdWords fungerer og de mange muligheder. Jeg fandt ud af hvad vi har gjort forkert indtil nu og hvad vi skal gøre anderledes fremadrettet. Så kurset var lige præcis det jeg havde håbet på, og mere til.

Efter kurset fik jeg opsat en lang række kampanger og vi kan allerede nu mærke at det går den rigtige vej. Vi får flere konverteringer og så koster det os endda betydeligt mindre end hvad det gjorde før, til trods for at vi har langt flere annoncer, vi har simpelthen fået det målrettet meget bedre. De dynamiske annoncer har også allerede vist sig at være en succes, da vi via dem har fået ordre ind på produkter vi ikke tidligere har kørt AdWords på, og som vi ikke lige havde regnet med ville blive solgt via webshoppen.

Inge Bang – DanskPlakatkunst.dk

Vi skulle starte på en helt ny Adwords konto – og jeg havde brug for grundlæggende viden om Google Adwords. Den viden gav Brian’s kursus og jeg kom hjem med en komplet Adwords konto klar til brug. Jeg skulle selvfølgelig hjem og arbejde med optimeringen, men Brian var en dygtig underviser, der gjorde komplicerede ting enkle at forstå. Det havde han prøvet før. Google Adwords har siden kurset, været en rigtig god trafikkilde i vores forretning, som skaber en rigtig god omsætning.

Reserver din plads her

Udfyld formularen herunder.
Du kan også ringe på 27 11 28 48 hvis du har spørgsmål.
Max 6 deltagere for at få så specialiseret undervisning som muligt.

Du får 2 helt konkrete ting med hjem.

En komplet opsat Google Adwords kampagne, ud fra dit behov.
Koster typisk 10.000+ kr hos Adwords bureau
Værktøjer og undervisning i løbende optimering.
Generelle Adwords kurser koster ofte 4.000+ kr.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Praktisk info

ex moms2.995 DKK

 • Næste Dato: Kontakt os for at høre nærmere om næste startdato
 • Sted: Petersmindevej 10, 6900 Skjern
 • Tidspunkt: kl. 09.00 til 16.00
 • Fuld forplejning hele dagen