Hyr en Ehandel konsulent

Du kan hyre en ehandelskonsulent med erfaring i at drive en webshop.
Lad ham overtage de opgaver du ved andre kan gøre bedre.

Du har en heldig dag – du har fundet den rigtige ehandel konsulent.

Føler du, at der er plads til forbedringer i din webshop, men du ved ikke helt hvor du skal starte, eller hvordan du skal gøre det. Så har du nok behov for en ehandel konsulent..

Jeg kan gå ind og give et kritisk blik på din webshop, og lave optimeringerne for dig. Det bliver ikke bare en rapport, som du selv skal til at gøre en masse ved. Alle optimeringerne tager vi os af. Du skal bare læne dig tilbage, og se besøgstallet stige, konverteringsraterne stige og tallene på bundlinjen højere end tidligere.

Det er ikke billigt
Jeg kan ligeså godt sige det med det samme – min service er ikke billig. Til gengæld kan jeg garantere dig, at din webshops tal på bundlinjen vokser så meget, at det kan betale sig at hyre mig. Ellers får du pengene igen.

Det er da en garanti du ikke kan sige nej til.

Hvad optimerer vi på ?
Jeg er en erfaren ehandel konsulent, der har arbejdet med alle aspekter i en webshop. Lige fra at skrive forretningsplanen, den tekniske opsætning til at stå og pakke varer og lave alt markedsføringen. Det har jeg gjort professionelt siden 2006 – med flere succesfulde forretninger bag mig.

Med andre ord, jeg har prøvet det hele selv – og ved hvad der virker.

Jeg har et team bag mig, som står til rådighed for din forretning, hvor vi optimerer alle de processer i din webshop, som giver mening for at skabe den succes du fortjener med din webshop.

Vi udfører altså optimeringerne som vi foreslår. Det indbefatter tekstforfatning, designoptimeringer og online markedsføring.

Det er en proces, der kan tage fra 3 til 12 måneder, alt afhængig af din webshops tilstand og fremtidige potentiale.

Vores krav til dig
Vi skal have frie hænder til at rode med webshoppens design, teknik og online markedsføring.

Vi overtager mere eller mindre kontrollen af din webshop i en periode, og hjælper dig med at få styr på alle detaljer, så du kommer ud på den anden side, med en fuldt optimeret webshop – og har sat alle sejl mod topplaceringer i Google.

Du hyrer ikke en ehandel konsulent. Du får en samarbejdspartner, som tager ansvar for din webshops succes.

Ring til mig Clickstarter.
Det vil også være i den samtale, hvor jeg kan vurdere, om det vil kunne betale sig at hyre os.

Telefon: 27 11 28 48
Mail: mail@clickstarter.dk