Linkbuilding

Få hjælp til skaffe henvisninger til din hjemmeside (linkbuilding). Det er noget vi gør sammen og vores filosofi er, at et link skal både give værdi og besøgende - en win win for alle, også i længden.

Hvad siger du? Har du ikke lige sagt du kan hjælpe med linkbuilding?

Det kan vi, men ikke på den måde du tænker. I gamle dage “byggede” folk link til ens hjemmeside – og folk var komplet ligeglade med, om det link gav værdi til læserne. De ville bare have et link, fordi det gav “Google Juice”.

Hele det spil har ændret sig

Vi skaber relationer og godt indhold
Vi har tidligere jagtet links og flere links, og havde mottoet “1 link om dagen, holder konkurrenten på bagen”. Ikke mere. Du skal stadig have links i dag – men ikke skodlinks. Du skal have kvalitet links. Links du har lyst til at fortælle dine venner og familie om. Links du kan være stolt af.

Det er det vi hjælper med at bygge. Til det skaber vi relationer. Relationer til bloggere, relationer til eksperter i dit felt, relationer til leverandører og mange flere.

Vi bygger indhold på din hjemmeside eller andres hjemmesider – hvor vi skaber så godt indhold, at journalister vil skrive om det, hvor bloggere med glæde fortæller om det og folk helt naturligt linker til det.

Det er en langvarig indsats, men med langvarige resultater.

Du kan ikke få et quickfix hos os – du kan kun få kvalitet links.

Vil du have et quickfix, så skal du finde et andet sted – og komme tilbage, når dit quickfix er holdt op med at virke og du skal til at betale for et nyt quickfix. For det er hvad der kommer til at ske. På et tidspunkt holder quickfixes op med at virke.

Vil du have langvarige resultater ?
Vi kan hjælpe dig med at bygge langvarige resultater. For at gøre det nemt for dig, har vi skabt nogle forskellige måder vi kan hjælpe dig på.

De løbende links.

Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere rundt omkring på det danske internet. Online magasiner, bloggere, webmastere, ekspert hjemmesider, communities og meget andet. Det sætter os i stand til at promovere din hjemmeside foran et stort og relevant publikum.

Vi står for at få skrevet en pressemeddelelse eller artikel om din service eller dit produkt – og sørger for at få den udgivet et relevant sted på internettet. Et sted hvor du både kan forvente at få besøgende fra, men også at få den vigtige “Google Juice”. Altså dobbelt op på fordele.

Opbygning af indhold

Vi kan hjælpe dig med at bygge noget indhold, enten på din egen hjemmeside eller en hjemmeside skabt til formålet. Det starter med research på din målgruppe. Vi finder frem til hvad din målgruppe gerne vil have. Det kan fx være et værktøj de mangler, en ressource af viden, en infografik til de sociale medier eller noget andet fedt indhold. Vi har art directors siddende, der er et skævt tænkende folkefærd og de kommer op med vilde ideer.

De vilde ideer omsætter vi til indhold på din hjemmeside.

Derefter går vi i gang med at markedsføre indholdet. Sender pressemeddelelser ud, kontakter bloggere, sætter bolden igang på de sociale medier og andre relevante steder. Det hele ender med, at folk linker til indholdet.

Et eksempel på indhold vi har skabt
Find en vinder – er et simpelt lille værktøj, som hjælper bloggere og andre til at finde en vinder i en konkurrence de har afholdt. I skrivende stund, har over 50 bloggere linket tilbage til findenvinder.dk. Den eneste markedsføring der er lavet på den, er at den blev nævnt et par gange på Facebook. Derfra er værktøjet rygtet rundt i blogging kredse. Og folk linker nu, helt uden opfordring, til tjenesten.

HolgerDanskeSkjern – en hjemmeside der hurtigt blev oprettet, efter en forretningsmand fra Skjern havde købt Holger Danske på en online auktion. Det at den hurtigt blev lavet, gjorde at rigtige mange medier havde et sted at linke til. Derfor har den nu links fra de store mediehuse.

Vælg den optimering du ønsker her

2 relevante links

DKK1.999

  • Research på relevante steder
  • Tekstforfatning af 2 tekster
  • Indsættelse af tekster på et relevant sted
Bestil nu

Originalt Fedt Indhold

DKK14.999

  • Research på hvad målgruppen ønsker
  • Brainstorming på indholdstyper / koncepter
  • Opbygning af indhold
  • Markedsføring af indholdet
Bestil nu