Start af Webshop – eller redesign

Få hjælp af erfarne og dygtige ekøbmænd til at starte din webshop. Vi driver selv webshops og har udviklet både helt små netbutikker og helt store ehandelsplatforme.

  • Vi er jyder, der går op i ærlighed og overholder aftaler og deadlines
  • Du får alt samlet hos en leverandør – grafikere, programmører og online marketing eksperter
  • Du kan trække på vores mangeårige erfaring i drift og udvikling af webshops
  • Vi er ikke platformafhængige – men vælger et CMS ud fra dit behov
Ring på 53 72 90 80

 

Mangler du hele strategien omkring din webshop?

Så har vi også et helt skræddersyet forløb til dig
der vil starte en succesfuld webshop.
(forløbet kan også bruges på eksisterende shops)

Bestil forløbet nu! Læs meget mere om forløbet herunder:

Esben Bock

Din projektleder, Esben Bock – Ehandelsekspert med mange års erfaring, både som webshopejer, webdesigner og projektleder indenfor ehandel og hjemmesideprojekter.

indledende-moede

 

Indledende møde

Her mødes vi og snakker dit projekt igennem – du skal gerne have en forretningsplan klar. Vi vil tale om koncepter, prisstrategier, online marketing tiltag, den perfekte launch og dine produkter.

Det er på dette møde, vi bestemmer om potentialet er der, til at vi kan skabe en succesfuld webshop – og aftaler punkter i forretningsplanen. Efter mødet laver ClickStarter en rapport, der sammenfatter mødets aftaler – fremlægger budgetter og en action plan.

Mødet varer typisk 2 – 3 timer

Workshop – Planlægning og struktur af den bedste webshop

Her mødes vi for at strukturere den mest optimale webshop.

Har du en webshop i forvejen, vil vi tage udgangspunkt i den, have den brugertestet og gå ind og konkretisere hvor du skal have optimeret. Workshoppen kan ende med, at du skal have skiftet hele designet og platformen, hvis det viser sig, at den ikke er klar til fremtidens succes. Der vil være en indledende snak om søgemaskineoptimering i forhold til hvordan du kan påvirke søgeresultater med den rigtige opbygning af din webshop.

Når du går fra workshoppen har vi planlagt en ny struktur og fundet alle de konverteringsoptimeringer der skal tages action på. Her kan du vælge at få din egen webdesigner til at udvikle på shoppen, eller ClickStarter kan give et tilbud på at lave ændringerne i shoppen.

Mødet varer typisk 3 – 4 timer

struktur

trafik

Workshop – Online markedsføring

Før vi starter anden workshop, skal webshoppen være optimeret.

På den anden workshop skal vi have skaffet besøgende. Vi vil komme rundt om alle relevante trafikkilder og bestemme hvilke der skal benyttes i første omgang.

På workshoppen vil vi opsætte din Google Adwords konto, så du kan komme i gang med at få relevante købelystne besøgende med det samme. Har du en i forvejen, så optimerer vi den eksisterende.

Vi vil kigge på muligheder for hvor du kan få links fra, så du kan komme til tops i Google. Det vil blive en snak om tiltag på hjemmesiden, andres hjemmesider og spændende tiltag der kan skabe opmærksomhed.

Mødet varer typisk 5 – 6 timer

Workshop – Opfølgning og optimering

Vi mødes en måned eller to senere efter online markedsføring workshoppen, hvor vi gennemgår resultaterne og følger op på de mål og opgaver der er blevet aftalt.

Vi kigger på statistikker i Google Analytics og finder ud af, hvor den fremtidige indsats skal ligge for maksimal succes.

Når du går fra denne workshop, skulle du gerne have en handlingsplan og nogle mål du kan stræbe efter. Vores strategi arbejde er færdigt og nu skal der knokles efter planen der er lagt.

Mødet varer typisk 3 – 4 timer

optimering

Bestil et Webshop Succes forløb

Forløbet bliver skræddersyet behovet i din webshop. Det er hvad det indledende møde skal afklare. Alle møder foregår i Skjern i ClickStarters mødelokaler eller over Skype.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Pris for forløbet

ex moms14.995 KR