Referencer på Shoporama shops

Andsneaks.com
andsneaks
Andpants.com
andpants
Ditvaerelse.dk
dit-vaerelse
Sovedyret.dk

Sovedyret

Shawnlondon.dk

Shawnlondon
Vicca.dk

vicca-01

Haengekoejen.dk

haengekoejen

Ei1.dk

ei-02

Outdoorkids.dk

outdoorkids-01

SHOPORAMA
Hvad er det?

Det er en platform der skærer ind til de mest essentielle værktøjer du som webshopejer har behov for. Der er fokus på de værktøjer der er afprøvet og som virker. En webshop platform, der er bygget af ekøbmænd til ekøbmænd.

ClickStarter er stolte af, at kunne levere en komplet Shoporama løsning til dig i samarbejde med vores partnere Ørskov Web – vi tager os af hele processen fra design til færdigudviklet løsning – som du bare skal i gang med at markedsføre. Markedsføringen kan vi også hjælpe med, men ikke et krav på nogen måder.

Et eksempel på en Shoporama shop ClickStarter har udviklet:

Sovedyret

Sovedyret er en shop der sælger babyudstyr, med et af nettest største udvalg i sengetøj til børn.

Vi har stået for hele processen, både med design, opsætning, produktbilleder og online markedsføringen af shoppen. Sovedyret står kun selv for indkøb, produkttekster (under vejledning fra ClickStarter) og forsendelse af varer.

Sovedyret var den allerførste webshop der åbnede på Shoporama systemet, så vi har været med helt fra begyndelsen. Faktisk 6 måneder inden Shoporama officielt åbnede, var vi med i udviklingsprocessen. Vi har derfor et meget stort kendskab til systemet og vi holder os løbende ajour med nye muligheder og funktionaliteter i Shoporama.

Se flere af vores referencer her på siden.

Kan jeg flytte fra et andet shopsystem over i Shoporama ?

Ja – uden problemer. Der er endda et import system, så du nemt kan flytte alle dine produkter fra dit gamle shopsystem til Shoporama. Det bliver ikke nemmere at flytte og komme i gang med Shoporama end det. Har du en Scannet eller Dandomain shop, så kommer det til at gå som en leg for dig at flytte.

Hvad koster en Shoporama shop

Det er et meget bredt spørgsmål, da vi som regel laver et udspecificeret tilbud ud fra dine behov.

Vi har udarbejdet en basis skabelon til Shoporama og med den kan vi lave en billig Shoporama shop til kun 19.999 kroner.

Læs mere hvordan du kan få en billig Shoporama shop her.

Shoporama koster en månedlig licens på 750 kroner ex moms – det inkluderer så ALLE moduler og funktioner de har udviklet. Ingen ekstra omkostninger til SEO modul, Pricerunner feed, Google Shopping feed eller lignende. Det gør det faktisk til et meget billigt webshop system.

Hvordan kommer jeg i gang

Du kontakter Esben Bock på 51 94 34 38 og tager en indledende snak om dine tanker og behov – dernæst sammensætter Esben et tilbud til dig, hvor alle omkostninger forbundet med Shoporama er specificeret.

Sidder du sen aften, så kan du også skrive dit navn, mail eller telefon ind herunder, så kontakter Esben dig.

Webshop i Shoporama

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.