Responsive-showcase-19999

Shoporama Basis Pakke 19.999 kr – super tilbud!

Denne pakke indeholder alt hvad du skal bruge for at komme i gang med en webshop.

Du får en opsat Shoporama shop og et design baseret på best practice og vores mangeårige erfaring med ehandel.

Det er en komplet netbutik, med alt det basale du skal bruge for at drive en succesfuld shop. Du har ligeledes mulighed for at bygge videre på den, når omsætningen er begyndt at trille ind.

Features

Responsive / mobilvenlig

Designet tilpasser sig den skærmstørrelse folk bruger. Så uanset om den besøgende kommer fra desktop, tablet eller mobil, så er shoppen velfungerende og brugervenlig.

SEO venlig

Gør brug af alle de best practice indenfor søgemaskineoptimering, som sætter dig i stand til at indtage topplaceringer i Google – som giver dejlig gratis trafik.

Lynhurtig hastighed

Vores opsætning er optimeret til hastighed og din shop kommer til at loade lynhurtig – noget der gør din shop behagelig at surfe rundt på, og skaber mere omsætning.

Crossbrowser venlig

Uanset om dine besøgende kommer fra Internet Explorer, Firefox, Safari eller Chrome, så fungerer din Shoporama webshop uden problemer og fejl.

Mobilvenlige Mail skabeloner

Du får designet unikke mobilvenlige mail skabeloner som fx ordrebekræftelse, ordre afsendt og følgeseddel. Giver et professionelt udtryk hele vejen.

Optimeret tjekud

Vi har smidt alt vores erfaring og kigget best practices efter i sømmene og lavet et super optimeret tjekud forløb dine kunder vil elske dig for.

Standard funktioner

Gør brug af Shoporama’s indbyggede funktioner som rabatkoder, landingssider, lagerstyring, iPhone/Android app og autojobs.

Fleksibel forside

Styr selv din forside med billeder, produkter og tekster, så du altid har en killer lækker forside der tiltaler dine besøgende.

Microdata (schema.org)

Det er et must, at alle webshops har lavet det korrekte markup på produkt og kategorisider. Det er selvfølgelig standard, så du er bedste venner med Google.

Ajax udnyttes maksimalt

Ajax betyder at tingene sker uden siden gen-indlæser siden. Det giver en super brugervenlig oplevelse af at lave ting på din shop.

Open Graph integreret

Kan du finde på at dele din side på Facebook? Mon ikke du kan. Så har vi gjort at resultatet ser godt ud på Facebook. Det er hvad Open Graph gør.

Brugervenlig checkout

Vi har skabt en unik og meget overskuelig og brugervenlig checkout, så folk ikke forsvinder når de sidder klar med kreditkortet (eller mobilepay).

Grafikere designer unikt design til dig

Basis pakken laver dit design ud fra en standard skabelon vi har lavet. Den danner vi et unikt design ud fra - men indenfor skabelonens rammer og struktur. Der kan forekomme tillægspriser på designfunktioner der ikke er en del af skabelonen.

Skabelonen indeholder alle de sider du skal bruge, for at køre din Shoporama shop. Det er siderne: Forside, Kategori visning, Produkt visning, Statisk side, Landingsside, Kurven, Checkout forløbet, Søgeresultat side, 404 side, Ordrebekræftelse mailskabelon, Ordrekvittering mailskabelon og Følgeseddel skabelon.

Her er 5 sider af hvordan designet kunne se ud.
(klik på billedet for at se det i fuld version)

Prøv en DEMO af skabelonen her

Forsiden

dame-kategori-lille

Kategori side

produktside-lille

Produkt side

kurven-lille

Specialdesignet Kurv

adresse-lille

Specieldesignet Adresseoplysninger

    

Eksempler på Shoporama designs

Opsætninger og designs fra ClickStarters hånd.
(Husk at vi også kan lave et custom design hvis du vil have lidt ekstra finesse)

 • Ditværelse.dk

  Ditværelse.dk

  Dit Værelse har fået et design der matcher den type produkter og mærker de sælger i shoppen. En unik skrifttype kombineret med en barnligt strejf.  
 • Andpants.com

  Andpants.com

  Herretøj og dametøj shop i et fedt moderne design - fyldt med små lækre detaljer og en super brugervenlig opsætning.
 • Sovedyret

  Sovedyret

 • Gastropit

  Gastropit

 • Rosemica

  Rosemica

 • Mystone.dk

  Mystone.dk

 • Vicca.dk

  Vicca.dk

  Vicca.dk er bygget på vores standard skabelon, men har fået foretaget ekstra designtilkøb, fx en anderledes header og 3 bokse på forsiden.
 • ei1.dk

  ei1.dk

  ei1.dk har også fysisk butik ved siden af - og der er lavet integration til deres POS system, så lageret altid stemmer perfekt. Der er også lavet MobilePay og Viabill integration.
 • Shawn London

  Shawn London

  Vi har hjulpet Shawn London med at flytte deres shop som lå på en WordPress/Woocommerce over til en mere stabil løsning på Shoporama. Der er i samme omgang blevet lavet et nyt design. De er også gået internationale med deres webshop, og udvidet med en webshop til kvinder i deres Evastockholm.dk, som vi også har sat op.

Mulighed for ekstra tilkøb?

Dette tilbud på en Shoporama webshop er en basis pakke, hvor du får alt hvad der skal til for at starte shoppen og komme i gang med at tage imod ordrer. Du har dog mulighed for at kræse lidt ekstra og tilkøbe en række ekstra nice-to-have funktioner.

Dette tilbud er bygget op omkring en standard skabelon, som vi skaber et unikt udtryk til dig med. Det følger dog en struktur, som der ikke bliver lavet om på – og der ikke bliver tilføjet til. Derfor kan der forekomme specielle designændringer, som vil give en merpris. Det er faktisk ret sjældent der kommer en merpris.

Men det kunne fx være hvis du vil have en speciel slider på forsiden, en hoppende glad ælling ved kurven eller andre skøre påfund. Vi kan sagtens lave det, men der vil komme et seperat tilbud på det.

Et nyhedsbrev er vigtigt for dig som shopejer – det er din mulighed for at hive dine tidligere kunder ind i din webshop igen. Mailchimp er et nyhedsbrev system, hvor Shoporama har en række smarte integrationer til.

Dette tilkøb giver dig en god integration med Shoporama, så alle købere kommer på (hvis de har valgt det i checkout), en unik nyhedsbrev skabelon der matcher designet fra shoppen, vi importerer alle dine nyhedsbrevmodtagere hvis du i forvejen har en liste og så hjælper vi med at sende det første nyhedsbrev for dig.

Vi anbefaler at du bruger en 3. parts tjeneste til at lave en popup slider. Vi anbefaler at du enten bruger SumoMe eller Sleeknote. Du kan få os til at lave grafikken og sætte det op i SumoMe for dig.
Når dine besøgende bruger din søgefunktion, så vil der med dette tilkøb komme forslag til produkter i søgefeltet. Det er med til at fremme ordrestørrelser, da flere produkter bliver eksponeret og folk har nemmere ved at komme direkte til de produkter de leder efter.
Har du ofte produkter der bliver udsolgt, så kan du med denne funktion give dem mulighed for at de tilmelder deres email.

Når du får produktet på lager, vil systemet automatisk sende en email til dem der har tilmeldt sig – med et link direkte til produktet. Det virker rigtig godt og ofte vil du se, at de varer du lige har lagt på, er solgt efter et par timer.

Mange af dine besøgende vil lægge noget i kurven, skrive deres adresseinformationer og mail, komme til betalingssiden og forlade uden at betale. Det sker af mange forskellige årsager, fx barnet begyndte at græde, naboen kom på besøg, etc.

Det er mulig at få systemet til automatisk efter fx 1 time, at sende en email til vedkommende, med et link direkte ind til betalingssiden. Dette kan få de fleste til at lave købet alligevel.

Trustpilot tager en masse penge for at stille den tjeneste til rådighed, at de kan sende en mail ud til folk der har købt. Shoporama har den mulighed, at systemet automatisk kan sende en mail ud, efter fx 6 dage.

Ved dette tilkøb får du sat sådan en mail op, med den tekst du ønsker. Det behøver ikke kun være en Trustpilot mail, det kunne i stedet være fx en anbefaling af de 5 bedst sælgende produkter.

Der udsendes mails x antal dage efter købet. Hvert produkt kan anmeldes individuelt (faktisk ikke standard i Shoporama, men noget vi har skabt specielt til denne skabelon). Giver anmelderen 1-3, får de bagefter mulighed for at give feedback til shoppen via en mailformular. Giver de 4-5, får de mulighed for at anmelde på Trustpilot. Det er ret smart.

Kan prøves her

http://oerskovtest.shoporama.dk/product_review?order_id=231520&email=mn%40oerskov.dk

Det er muligt at få lavet en filtrering på kategori-siderne. Hvis der fx er 100 produkter på en side, men folk kun vil se produkter fra 1 mærke, eller en bestemt størrelse eller hvad dine produkter har af varianter – så kan det laves.

Det hele vil ske via “AJAX”, så siden ikke reloader, hvilket giver en brugervenlig oplevelse.

Det er muligt at sende folk over på en ny “mellemside” når folk har lagt en vare i kurven. Den kalder vi en mer-salgsside. Her kan du præsentere relaterede produkter eller de bedste tilbud. Det giver øget ordreværdi. Mere på bundlinjen for hver enkelt kunde.

Har du high-end produkter eller virkelig lækre produktbilleder, så kan du gøre dem endnu federe ved at vise dem som 360 graders billeder. Folk kan herved snurre produktet rundt og se den fra 360 grader. Det kræver at du har udstyret til at tage billederne til 360 graders billeder.

Der opsættes et produkt der koster 1 kr., og produktvisningen opsættes specielt til at kunden kan angive hvor mange penge (antal af produktet) gavekortet skal lyde på. Så lad dine kunder købe et gavekort som en god gave.

Login så kunden kan se sin profil, rette oplysninger, se sine ordrer og som medlem kan der også gives specielle rabatter. 

Du kan også få en speciel side til dine klub-medlemmer, ligesom det er muligt sætte en fast rabat op til alle klub-medlemmer. Gør dine kunder til VIP medlemmer og hold fast i dem.

Ved du at du sender varer kl. 16 hver dag, så kan du få en tæller på fx produktsiden eller i toppen, der fortæller hvornår folk senest skal bestille for at nå dag til dag levering. Det kan også være den skal tælle ned til et tilbud stopper eller lignende.
Hvis du er en helt ny webshop, så mangler du måske et professionelt logo. Du kan få vores Art Directors til at designe et fedt logo, som du vil kunne bruge på shoppen, de sociale medier, nyhedsbreve og hvor du ellers bliver eksponeret.
Du kommer ikke udenom Google Analytics, som er det 3. parts tjeneste du skal bruge til at analysere dine besøgende og hvad der virker i din online marketing. I basispakken sætter vi integrationen mellem Shoporama og Google Analytics op – men du skal selv sørge for at oprette Google Analytics kontoen.

Det kan vi hjælpe dig med i dette tilkøb – og samtidig gør vi følgende for dig:

 1. Opsætter ehandelssporing (tjek omsætning og konverteringsrate i Google Analytics)
 2. Opsætter så du kan se hvilke søgefraser folk bruger på din webshop
 3. Ekskluderer din egen trafik, så alle dine mange besøg ikke tæller med i statistikken
 4. Opsætter en tilpasset rapport, som automatisk sender en mail med de vigtigste nøgletal den 1. i hver måned.
 5. Opsætter “tragtvisualisering”, så du kan se hvor i tjekud folk eventuelt falder fra
Du får en opstartspakke af søgemaskineoptimering, hvor du får rådgivning og hjælp til at komme rigtig godt fra start med at skaffe topplaceringer i Google.

Vi laver den indledende søgeordsanalyse for dig – og i samme omgang sætter et rank-tracking program op for dig med de bedste søgeord. Vi finder steder du kan skaffe links fra og tager efterfølgende en rådgivningssamtale over telefon eller Skype. I denne samtale kommer vi ind på best practices, ideer til optimeringer og hvad der ellers er relevant for din forretning.

Få vores hjælp til at opsætte din Google Adwords konto på den mest optimale måde. Adwords kan skaffe dig trafik fra dag 1 – på den måde kan du hurtigt begynde at få kunder i shoppen og få solgt nogle produkter.

Denne tilkøbspakke indeholder opsætning af Google Adwords, integration med Google Analytics og opsætning af Adwords konverteringssporing. Dertil kommer opsætning af :

 • 3 kampagner
 • 18 annoncegrupper (med minimum 2 annoncer i hver annoncegruppe)
 • Herunder det antal nødvendige søgeord
 • Liste med 200 negative søgeord

Du får samtidig 1.200 kroner til Adwords kliks, når du har brugt for 600 kroner.

Addwish er et værktøj til at folk kan skabe en ønskeliste på din shop. Det er dog meget mere end det. Det er også en motor til at vise relaterede varer. Addwish er en 3. parts tjeneste og koster en licens hos dem.

Hør nærmere for dine muligheder for Addwish.

Viabill er en 3. parts tjeneste der tilbyder at give dine kunder kredit. Det koster dig et lille opstartsgebyr hos Viabill.

Shoporama indeholder allerede som standard et feed til Google Shopping, Pricerunner, Kelkoo og PartnerAds.

Der findes dog adskillige andre tjenester, som kræver et unikt XML feed, for eksempel til Facebook Remarketing med produkter. Det kan vi hjælpe dig med at få lavet.

Shoporama har integration til en lang række forskellige tjenester. Her kan nævnes GLS (Uniconnect), PostDanmark (Pacsoft), E-conomic, Billys Billing, EasyPos, DdD, Mailchimp, Ubivox og Campaign Monitor. Der kommer hele tiden flere til.

Du kan få vores hjælp til at integrere dem, men mange af dem kan du faktisk sagtens selv sætte op. Det kræver bare at du skriver nogle informationer ind i Shoporama administrationen.

Bestil en Shoporama Basis Pakke

Udfyld formularen herunder – så kontakter vi dig og hører nærmere om dit webshop projekt (også her vi tager en snak om dit behov for tilkøbene), så vi kan få skabt en succesfuld webshop sammen med dig.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring gerne for mere info

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Ring på: 27 11 28 48

Skriv på mail@clickstarter.dk